пр. Сенявина 26, Херсон  (0552) 33 80 35  015hvpku@i.ua
Vysoke mystetstvo profesiynoyi maysternosti

Високе мистецтво професійної майстерності

21.10.2019р. в рамках проведення тижня професійної майстерності «Бенефіс професії «Кухар» майстрами виробничого навчання були проведені професійні майстер-класи з професії «Кухар», «Кондитер», «Бармен».

Протягом дня в ДНЗ «Херсонське вище професійне комерційне училище» працювали тренувальні локації на яких майстри виробничого навчання проводили майстер-клас «Виготовлення прикрас з мастики для оздоблення тортів та тістечок» — Іщенко Лариса Павлівна, Хрокало Оксана Михайлівна, приготування десерту «Желе 3D», «Молекулярна кухня» — Петрова Ганна Федорівна, «Шоколадне фондю — крем-десерт «Фонтан» — Силакова Вероніка Леонідівна, уроки арт-мистецтва «Візерунки карвінгу» — Педь Тетяна Олександрівна, а також працював барний салон «Арт-деко» на чолі з Климовою Світланою Юріївною по складанню серветок різними способами для оформлення святкових столів. Для проведення професійного майстер-класу з приготування страви «Свинина з чорносливом на кремі з цвітної капусти» були запрошені представники базових підприємств ресторанного господарства — Костюк Євген, шеф-кухар ресторану «Чорний гусь» і студент групи ККТ-31, Блохін Ігор.

Учні перших курсів із зацікавленістю приймали активну участь у роботі локацій та набували первинних навичок професійної майстерності.

День знайомства зі смачною професією
Попередній пост
«Посвячення в професію» першокурсників технологічного відділення
Наступний пост