пр. Сенявина 26, Херсон  (0552) 33 80 35  015hvpku@i.ua
Denʹ ukrayinsʹkoyi kukhni 2018

День української кухні 2018

29 березня в ДНЗ «ХВПКУ» був проведений День української кухні. З ранку всіх гостинно зустрічали учні в традиційних українських костюмах та пригощали всіх смаколиками національної кухні.

Хол училища був прикрашений святковими сервіровками столів у весняній, національній та морській тематиці.

На великій перерві педагоги та учні могли пригоститися стравами української кухні: печені по-домашньому, варениками з різними начинками (сиром, капустою, картоплею, грибами, печінкою), завиванцем з курки та овочами, баношем, голубцями з мʼясом.

Великим попитом користувалися вегетаріанські страви. Були приготовані салати з капусти, огірків, редису та вінегрет.

Майстер-клас з теми «Приготування морозива Сюрприз»
Попередній пост
Майстер-клас з приготування страви «Цепеліни з сирої та вареної картоплі»
Наступний пост