пр. Сенявина 26, Херсон  (0552) 33 80 35  015hvpku@i.ua
mayster-klas z temy «Pryhotuvannya morozyva Syurpryz»

Майстер-клас з теми «Приготування морозива Сюрприз»

29. 03.2018 було проведено майстер-клас з теми «Приготування морозива Сюрприз».

Майстер клас був проведений майстром виробничого навчання Мельніченко Г.А., та учнями групи КТХ — 19, з професії «Кухар» 5 розряду: Чорної Т., Сочинської Т., Куракової Т.

На захід були запрошені викладачі, майстри виробничого навчання технологічного відділення, також учні груп КТХ-19, КТХ — 20, з професії «Кухар» 5 розряду.

Майстер виробничого навчання розповіла історію виникнення морозива «Сюрприз», разом з учнями продемонструвала приготування гарячого десерту, особливості його приготування та подачу гарячої солодкої страви.

Десерт вразив всіх присутніх своїми смаковими якостями, особливістю приготування та вишуканою презентацією.

Обласний семінар методистів з теми «Роль методичної служби в удосконаленні методичних та фахових компетентностей педагогів»
Попередній пост
День української кухні 2018
Наступний пост