пр. Сенявина 26, Херсон  (0552) 33 80 35  015hvpku@i.ua
Obyray_vstupay_navchaysya_2022

#Обирай_вступай_навчайся_2022

У рамках єдиного дня профорієнтації серед здобувачів освіти міста Херсона, викладачами ДНЗ «Херсонське вище професійне комерційне училище» 14.04.2022 було проведено он-лайн зустріч «Крокуючи в майбутнє. Парад порад з професії кухар».

До зустрічі долучилися учні 9 класів загальноосвітніх навчальних закладів № 16, № 35. Викладачі училища познайомили здобувачів освіти з навчальним закладом і професіями. Слухачів зацікавили кулінарні секрети приготування борщу українського, бо не кожен знає скільки видів борщу існує. Учасники зустрічі дізналися, що їх більше ніж 50. Українці вважають борщ національною стравою. Його вміє готувати кожна українська господиня чи господар. Рецепти передаються від батьків до дітей. Приготування борщу увійшло до Національного переліку елементів нематеріальної культурної спадщини України.

Спілкування було невимушеним та цікавим, оскільки мова йшла про саму смачну професію «Кухар». А кулінарія завжди- джерело вічного натхнення!

 

«МИ СПРАВИМОСЬ» Розмова з психологом про реакцію на війну та її наслідки 
Попередній пост
Як упоратися з тривогою? Як заснути? інструкція при тривозі Рекомендації від психологині Наталії Сабліної.
Наступний пост