пр. Сенявина 26, Херсон  (0552) 33 80 35  015hvpku@i.ua
Mikrokhvylʹovi pechi, budova, pryntsyp roboty, pravyla ekspluatatsiyi

Мікрохвильові печі, будова, принцип роботи, правила експлуатації

12.03.2020 року в рамках проведення тижня методичної комісії технологічних дисциплін викладачем Тимошенко Л.Г. був проведений відкритий урок з предмету: «Устаткування підприємств харчування» в групі ККТ-34 за темою: «Мікрохвильові печі, будова, принцип роботи, правила експлуатації».

На уроці викладачем були використані методи сторітелінгу, віршована творчість, випереджальне завдання, інноваційні виробничі технології. Учні з’ясували причину шкідливого впливу електромагнітних хвиль на здоров’я людини та чому не можна відварити яйце у мікрохвильові. А також отримали багато корисної інформації стосовно правильного використання потужностей мікрохвильових печей та безпечної експлуатації устаткування.

Урок пройшов дуже жваво, учні активно приймали участь в обговоренні проблемних питань, новітніх виробничих технологій, розв’язували кросворди та тестові завдання.

Майстер-клас з приготування «Філе телятини під соусом пеппер»
Попередній пост
День української кухні
Наступний пост