пр. Сенявина 26, Херсон  (0552) 33 80 35  015hvpku@i.ua
Denʹ ukrayinsʹkoyi kukhni

День української кухні

12.03.2020р. ДНЗ «ХВПКУ», в рамках декади професій та спеціальності технологічного відділення стартував «День української кухні»

В холі училища були виставлені тематичні сервірування столів. Учні групи ККТ −30 Токарь Анастасія та Рожнова Надія в національних костюмах зустрічали педагогічний колектив, роздавали меню «Української кухні».

Протягом дня відвідувачам запропонували спеціально розроблені страви української кухні.

Майстрами виробничого навчання, Петровою Г.Ф., Сілакова В.Л., Іщенко Л.П. в навчальному ресторані ДНЗ «ХВПКУ» «Перлина» було організовано «День української кухні».

Відмінна гастрономічна риса української кухні — це вареники із різними начинками, налисники, деруни, голубці, пироги, борщ з пампушками та сметаною, капусняк, пиріжки з різними начинками.

Ці смаколики мали можливість скуштувати педагоги та учні під час проведення «Дня української кухні». Аромат таких страв найкраще доповнили «Картопля по-селянськи» з соусом «Український».

Такі заходи знайомлять учнів з традиціями української культури.

Мікрохвильові печі, будова, принцип роботи, правила експлуатації
Попередній пост
Вступний інструктаж за темою «Технологія приготування з дріжджового тіста безопарним способом пиріжків печених з лівером, капустою, повидлом, яблуками»
Наступний пост