пр. Сенявина 26, Херсон  (0552) 33 80 35  015hvpku@i.ua
Vstupnyy instruktazh «Tekhnolohiya pryhotuvannya pyrizhkiv pechenykh z liverom, kapustoyu, povydlom, yablukamy»

Вступний інструктаж за темою «Технологія приготування з дріжджового тіста безопарним способом пиріжків печених з лівером, капустою, повидлом, яблуками»

12 березня в рамках проведення декади технологічних дисциплін майстром виробничого навчання Хрокало О.М. в групі ККТ-37 був проведений вступний інструктаж з професії «Кондитер» за темою «Технологія приготування з лівером, капустою, повидлом, яблуками».

Урок був спрямований на формування в учнів знань та умінь щодо технології приготування дріжджового тіста безопарним способом, начинок та фаршів для пиріжків печених з лівером, капустою, повидлом та яблуками. Майстер виробничого навчання продемонструвала учням різні види формування пиріжків з начинками у вигляді трикутника, квітки, човника та розтягаїв. Учні спробували вперше приготувати пиріжки з дріжджового тіста безопарним способом з різними фаршами та начинками, визначили недоліки готових виробів та методи їх усунення. Для закріплення знань учнів було заповнення пропусків в алгоритмі приготування пиріжків печених з дріжджового тіста безопарним способом. Урок пройшов ефективно та динамічно.

День української кухні
Попередній пост
У світі виробництва
Наступний пост