пр. Сенявина 26, Херсон  (0552) 33 80 35  015hvpku@i.ua

Vstupnyy instruktazh «Tekhnolohiya pryhotuvannya pyrizhkiv pechenykh z liverom, kapustoyu, povydlom, yablukamy»

Vstupnyy instruktazh «Tekhnolohiya pryhotuvannya pyrizhkiv pechenykh z liverom, kapustoyu, povydlom, yablukamy»

Вступний інструктаж за темою «Технологія приготування з дріжджового тіста безопарним способом пиріжків печених з лівером, капустою, повидлом, яблуками»

Vstupnyy instruktazh «Tekhnolohiya pryhotuvannya pyrizhkiv pechenykh z liverom, kapustoyu, povydlom, yablukamy»
Попередній пост
Vstupnyy instruktazh «Tekhnolohiya pryhotuvannya pyrizhkiv pechenykh z liverom, kapustoyu, povydlom, yablukamy»
Наступний пост