пр. Сенявина 26, Херсон  (0552) 33 80 35  015hvpku@i.ua
File telyatyny pid sousom peper

Майстер-клас з приготування «Філе телятини під соусом пеппер»

12.03.2020 у ДНЗ «Херсонське вище професійне комерційне училище» відбувся майстер-клас: шеф-кухаря ресторану «Джон Говард» Надточого Сергія Миколайовича для учнів, майстрів виробничого навчання та викладачів з професії «Кухар».

Надточій Сергій Миколайович входить до складу Асоціації шеф-кухарів південного регіону. Всім присутнім було відкрито секрети професійної майстерності по приготуванню «Філе телятини під соусом пеппер». Атмосфера майстер-класу була творчою та цікавою. Майстер-клас дуже сподобався учням,майстрам виробничого навчання та викладачам, який сприяє підвищенню кваліфікації та дає змогу впроваджувати сучасні технології в виробничому процесі.

Бутер-моб «Хапай та їж!»
Попередній пост
Мікрохвильові печі, будова, принцип роботи, правила експлуатації
Наступний пост