пр. Сенявина 26, Херсон  (0552) 33 80 35  015hvpku@i.ua
Vidkrytyy urok vyrobnychoho navchannya

Відкритий урок виробничого навчання з теми: «Підготовка кондитерських виробів та меду до продажу. Обслуговування покупців та продаж кондитерських виробів і меду»

20 лютого 2020 року майстром виробничого навчання з професії «Продавець продовольчих товарів» Сидоренко Л.М. в групі ППК-24 був проведений відкритий урок виробничого навчання з теми «Підготовка кондитерських виробів та меду до продажу. Обслуговування покупців та продаж кондитерських виробів і меду».

Урок був проведений з метою удосконалення умінь та навичок учнів при підготовці кондитерських виробів до продажу, обслуговування покупців та продажу кондитерських виробів та меду, відповідно до особливостей, вимог та правил роздрібної торгівлі кондитерських виробів.

Перед початком роботи учні повторили правила з охорони праці та інструкції під час роботи у кондитерському відділі магазину, вирішували проблемні виробничі ситуації, які можуть трапитися і даному відділі.

Майстер виробничого навчання протягом вступного інструктажу наочно на натуральних зразках кондитерських виробів демонстрував учням

загальні операції підготовки кондитерських виробів до продажу, методи розташування та викладки товарів, зважування, упакування товарів на теплому пакувальному столі (пластикаторі), оформлення цінників на товар.

Під час уроку учні відпрацьовували навички по підготовці товарів до продажу, контролювали своєчасне поповнення робочого запасу, робили ротацію, надавали консультацію покупцям щодо споживання, та асортименту товарів, включаючи місцевих та регіональних виробників, обслуговували їх відповідно до вимог правил продажу.

На закріплення знань та вмінь учням були запропоновані проблемні виробничі ситуації, з якими вони успішно впоралися.

Довіряй, але перевіряй
Попередній пост
Заняття з елементами тренінгу «Вибір професії — вибір майбутнього»
Наступний пост