13 березня в рамках проведення декади технологічного відділення викладачем предмета «Організації виробництва та обслуговування» Дібровою С.І. був проведений відкритий урок в групі ККТ-36 з теми «Організація роботи мʼясного цеху».
Для перевірки знань учнів з попередньої теми викладач підготувала письмові тести із взаємоперевіркою та питання з теми «Організація рибного цеху» для фронтального опитування.
Під час пояснення нового матеріалу викладач використовувала презентацію, електронні схеми планування та розміщення в м’ясному цеху, інвентар та інструмент для обробки, розрубки, порціонування мʼяса, приготування напівфабрикатів. Для наочного представлення роботи мʼясного цеху викладач використовувала відеофрагменти «Обробка свинячої туші» і «Обробка птиці та приготування напівфабрикатів з неї».
Для закріплення нових знань викладач провела тестове опитування, розгадування кросвордів з даної теми та завдання «Знайди зайве». Урок пройшов жваво, ефективно, результативно.