пр. Сенявина 26, Херсон  (0552) 33 80 35  015hvpku@i.ua
posvyata v profesiyu dlya studentiv pershykh kursiv z profesiy «Kukhar», «Kondyter», «Barmen»

Посвята в професію для студентів перших курсів з професій «Кухар», «Кондитер», «Бармен».

18 жовтня 2018 року в ДНЗ «ХВПКУ» відбулася посвята в професію для студентів перших курсів з професій «Кухар», «Кондитер», «Бармен» присвячена Міжнародному дню кухаря, яке вже 14 рік святкується 20 жовтня.

В цей урочистий день першокурсників технологічного відділення привітала директор навчального закладу Олімська Євгенія Павлівна, заступник директора з навчально-виробничих робіт Назаренко Ірина Василівна та старший майстер технологічного відділення Леонова Тетяна Григорівна. На свято були запрошені гості зі сфери ресторанного бізнесу. Слова привітання висловили Дудар Світлана Петрівна — директор бази відпочинку «Море Диван», Козлов Анатолій — шеф кухар ресторану «Зефір», Воєводіна Світлана — випускниця нашого навчального закладу з професії «Бармен».

Програма святкування Міжнародного дня кухаря була розподілена на декілька етапів. На великих перервах були проведені майстер класи:

  • «Приготування суші» провів студент групи ТХ-15 Мамедов Руслан;
  • «Тар-тар з лосося» та «Гаакомоллі» провів випускник нашого навчального закладу Козлов Анатолій — шеф кухар ресторану «Зефір»;
  • «Лягушачі лапки в манговому соусі» провів студент групи ТХ-15 Богач Ігор.

При проведенні майстер-класів студенти розповідали про історію походження страви, особливості її приготування, оформлення та подачі. Присутні мали змогу спостерігати за діями кухарів за допомогою веб-камери та демонстрації на мультимедійному екрані.

Свято завершилось профорієнтаційними майстер-класами на які завітали учні загальноосвітніх шкіл нашого міста.

ДНЗ «ХВПКУ» гостинно відкрив двері для учнів загальноосвітніх шкіл міста Херсона
Попередній пост
ПРОБНЕ ЗНО-2019
Наступний пост