пр. Сенявина 26, Херсон  (0552) 33 80 35  015hvpku@i.ua
ХВПКУ

Позаурочний захід «Справа твого життя»

17 лютого 2017 року в рамках проведення декади товарознавчого відділення старшим майстром виробничого навчання Стаднік О.І. був проведений позаурочний захід «Справа твого життя». Учнів ознайомили з історією виникнення торгівлі, різними типами крамниць, правилами ведення торговельних операцій, основними кваліфікаційними характеристиками та вимогами до професії продавець.

На свято були запрошені представники роботодавців ТОВ «АЛЬЯНС МАРКЕТ» торговельної мережі «Фреш» — менеджери по персоналу Мельничук Оксана Володимирівна та Чумакова Вероніка Олексіївна.

Вони познайомили присутніх з історією створення мережі супермаркетів, умовами праці, з гордістю представили випускників нашого навчального закладу, які досягли значних успіхів на даному підприємстві: Колінько Юрія Юрійовича керуючого магазину та Гука Віктора Володимировича завідуючого відділом. Своїми враженнями від проходження практики в магазині «Фреш» поділилися також Засядько Катерина, учениця групи ТК-9 та Вишневський Максим, учень групи ТК-10.

Пам’яті Небесної сотні.
Попередній пост
Урок з предмету «Контрольно-касове обладнання» за темою «Особливості експлуатації електронного обладнання (РРО)»
Наступний пост