пр. Сенявина 26, Херсон  (0552) 33 80 35  015hvpku@i.ua
Variatsiyi na temu TARTAR

Варіації на тему ТАРТАР

25 жовтня 2019р. у рамках проведення тижня професійної майстерності та відзначення Дня кухаря в ДНЗ «Херсонське вище професійне комерційне училище» було проведено майстер-клас учнем групи КТХ-23 Сергійовим Романом по приготуванню трьох страв французької кухні «Тартар з телятини», «Тартар з тунця на подушці з авокадо», «Тартар з лосося на подушці з ананасу».

На заході були присутні учні груп І курсу технологічного відділення, студенти груп молодших спеціалістів, викладачі та майстри виробничого навчання. Процес приготування кожної страви коментувалися майстром виробничого навчання Зоріним В.Г. і демонструвався за допомогою веб-камери на мультимедійний екран, що дало змогу всім учням спостерігати за процесом приготування, декорування та оформлення готової страви.

Даний майстер-клас було проведено з метою ознайомлення учнів зі стравами сучасної французької кухні.

«Посвячення в професію» першокурсників товарознавчого відділення
Попередній пост
У вирі натхнення і творчості
Наступний пост