пр. Сенявина 26, Херсон  (0552) 33 80 35  015hvpku@i.ua
ХВПКУ

Профорієнтаційний захід для учнів загальноосвітніх шкіл Херсону

23 листопада в актовій залі училища відбувся профорієнтаційний захід для учнів загальноосвітніх шкіл м.Херсона. Викладачі і майстри виробничого навчання презентували професії за якими здійснюється підготовка в училищі. Присутні гості дізнались про красу і секрети таких професій, як «Кухар», «Кондитер», «Бармен», «Продавець». «Офісний службовець» та перспективи подальшого професійного росту.

Викладачі і майстри виробничого навчання презентували професії за якими здійснюється підготовка в училищі. Присутні гості дізнались про красу і секрети таких професій, як «Кухар», «Кондитер», «Бармен», «Продавець». «Офісний службовець» та перспективи подальшого професійного росту.

Майстри в/н і учні технологічного відділення продемонстрували свою майстерність виготовлення кондитерських прикрас і карвінгу. Гості були вражені та зацікавленні у навчанні таким чудовим професіям.

Відкритий урок за темою «Сульфатна кислота, її властивості. Сульфати. Значення сульфатної кислоти і сульфатів у народному господарстві»
Попередній пост
Урок біології на тему «Роль бактерій в природі та житті людини»
Наступний пост