пр. Сенявина 26, Херсон  (0552) 33 80 35  015hvpku@i.ua
Zdorove kharchuvannya

Здорове харчування

15 березня 2019 року в рамках проведення декади технологічного відділення майстром виробничого навчання Мельниченко Г.А. був проведений відкритий позаурочний захід «Здорове харчування».

На захід були запрошені студенти технологічного відділення, майстри виробничого навчання та викладачі. На початку заходу майстер розповів присутнім про тенденцію здорового харчування, повідомив про відкриття підприємств, які практикують «натуральну кухню», що є актуальним у наш час. Суть правильного харчування вимагає дотримання двох обов’язкових умов — режим прийому їжі та збалансованість і натуральність продуктів.

На засіданні розглядались види харчування: вегетаріанство, веганство, сироїдіння, детокси, їх особливості впровадження та відмінність.

Учасникам були запропоновані низькокалорійні, корисні продукти, які називаються суперфудами: крупа Кіноа, насіння льону, чіа, ягоди годжи, насіння гарбуза. Майстер разом із студентами презентував суперфуди, розкрив їх особливості, хімічний склад, корисність, протипоказання та обмеження, особливості вживання. В якості прикладу була продемонстрована технологія приготування чіа-пудингу з ягодами. Позаурочний захід закінчився дегустуванням смачної та корисної страви.

Екскурсія до військової частини
Попередній пост
Поет живе. Ми слухаєм його. Ми чуєм заповіт його священний!
Наступний пост