пр. Сенявина 26, Херсон  (0552) 33 80 35  015hvpku@i.ua
Zustrich z predstavnykamy Khersonsʹkoho filialu "Pivdennoyi asotsiatsiyi shef-kukhariv Ukrayiny"

Зустріч з представниками Херсонського філіалу «Південної асоціації шеф-кухарів України» 

14 березня 2019 року в актовій залі пройшла зустріч із провідними бренд шефами кращих ресторанів нашого міста.

Сучасний кухар — це одночасно професіонал, художник, дієтолог, психолог і навіть чарівник. Професія кухаря досить важлива в ресторанному господарстві, оскільки саме вона є «посередником» між відвідувачем і закладом ресторанного господарства. Від вміння готувати вишукані страви, залежить процвітання, престиж та імідж підприємства.

На зустрічі були присутні бренд шефи різних ресторанів міста Херсона: бренд-шеф ресторану «Корбет» Дяченко Ірина Василівна — випускниця навчального заходу 1994р, шеф кухар ресторану «Bastа Pasta» Нікітенко Руслан Анатолійович, шеф кухар ПАБ «Джон Говард» Надточій Сергій Миколайович, голова асоціації Херсонського філіалу «Південної асоціації шеф-кухарів України» Шостак Олександр Дмитрович, директор з розвитку Херсонського філіалу «Південної асоціації шеф-кухарів України»  Олександров Олексій.

Вони познайомили майбутніх кухарів з секретами приготування вишуканих страв, використання сучасних технологій в кулінарному мистецтві та поділились своїм досвідом, як стати відомим кухарем.

Наших гостей та присутніх учнів поздоровили учасники хореографічного гуртка «Кураж».

Захід пройшов в піднесеному настрої. Дуже гарно, що наші учні усвідомлено підійшли до вибору цієї цікавої, творчої професії. Освоївши її в нашому училищі й закріпивши знання й уміння на практиці вони стануть професіоналами своєї справи і будуть затребувані на ринку праці.

Єдиний День самоврядування 2019
Попередній пост
День українського добровольця
Наступний пост