пр. Сенявина 26, Херсон  (0552) 33 80 35  015hvpku@i.ua
ХВПКУ

Методична сесія педагогічних працівників

У березні 2013 р. у ДНЗ «Херсонське вище професійне комерційне училище» відбулась методична сесія педагогічного колективу. Методична сесія — інноваційна комплексна форма методичної роботи з педагогами. Мета і завдання методичної сесії: підвищення рівня професійної майстерності педагогів. Розпочалась методична сесія виставкою за темою «Інноваційні навчальні та виробничі технології при підготовці фахівців торгівлі та ресторанного господарства».

Другий день роботи сесії — це традиційні звіти педагогічних працівників, що атестуються на встановлення та підтвердження вищої кваліфікаційної категорії та педагогічних звань «старший викладач» і «викладач-методист». Вони презентують колегам портфоліо з власним педагогічним досвідом.

На завершення методичної сесії відбувся семінар педагогічного колективу за темою «Впровадження інноваційних навчальних та виробничих технологій — запорука якісної підготовки фахівців торгівлі та ресторанного господарства».

Методист училища Перетяпко М.М. розкрила основні аспекти впровадження інноваційних навчальних та виробничих технологій в училищі крізь призму перспективного педагогічного досвіду викладачів загальноосвітньої та професійної підготовки.

Виступили досвідчені викладачі з презентацією власного досвіду ефективного впровадження інновацій у навчально-виховний процес. Особливо цікавими були виступи викладачів товарознавства продовольчих товарів Севериненко Т.І. та охорони праці Морозової А.В з презентацією міжпредметного проекту «Здоров’я людини — головне надбання країни»; викладача технології приготування їжі Сухаревоі Л.Г.- з досвідом впровадження інноваційних виробничих технологій.

Робота методичних комісій
Попередній пост
ХВПКУ — Вернісаж наших перемог
Наступний пост