пр. Сенявина 26, Херсон  (0552) 33 80 35  015hvpku@i.ua
«Stravy tavriysʹkoho krayu»

Творча лабораторія майстра «Страви таврійського краю»

06.03.2019 року в рамках проведення декади технологічного відділення майстрами виробничого навчання Сухаревою Л.Г. та Зоріним В.Г. був проведений майстер-клас з приготування страв з гарбуза.

Робота творчої лабораторії майстра спрямована на пошук, приготування та впровадження в стандарт професійної освіти страв регіонального компоненту, ознайомлення майстрів виробничого навчання та викладачів технологічного відділення із сучасними стравами нашого краю та відпрацювання єдиних прийомів приготування і подачі цих страв.

Працюючи над проектом «Страви таврійського краю» майстри виробничого навчання вкотре звернули увагу на страви з гарбуза і запропонували присутнім крем-суп з гарбуза та печеню зі свинини та гарбуза у горщиках.

Під час дегустації страв педагоги одноголосно підтримали страви, запропоновані майстрами для подальшого впровадження їх в освітній процес та робочі програми як страви південного регіону.

Наша творчість тобі, рідне училище!
Попередній пост
Відкритий урок з основ галузевої економіки і підприємництва
Наступний пост