пр. Сенявина 26, Херсон  (0552) 33 80 35  015hvpku@i.ua
Denʹ ukrayinsʹkoyi kukhni 2019

День української кухні 2019

04. 03.2019р в ДНЗ «ХВПКУ», майстри виробничого навчання Хрокало О.М., Левицька П.О., Петрова Г.Ф., Іщенко Л.П. гостинно запросили всіх на великих перервах долучитися до святкування Дня української кухні та скуштувати смачні традиційні страви.

Протягом дня відвідувачам запропонували спеціально розроблені страви української кухні.

Відмінна гастрономічна риса української кухні — це вареники із різними начинками, налисники, голубці, пироги, борщ з пампушками та сметаною, куліш та ін. Ці смаколики мали можливість скуштувати педагоги та учні під час проведення «Дня української кухні». Аромат таких страв найкраще доповнили «Картопля по-селянськи» з соусом «Український».

День української кухні в училищі — це дійсно свято професійності, вишуканості та смаку. Україна славиться своєю національною кухнею, яка створювалась протягом сторіч, багата на традиції, вирізняється різноманіттям страв та їх високими смаковими властивостями.

Такі заходи знайомлять учнів з традиціями української культури. Вся ця кулінарна феєрія проходила як завжди в ресторані «Перлина».

 

Масляна йде!
Попередній пост
Декада технологічного відділення 2019
Наступний пост