пр. Сенявина 26, Херсон  (0552) 33 80 35  015hvpku@i.ua
Akredytatsiyna ekspertyza osvitnʹo-profesiynoyi prohramy «Vyrobnytstvo kharchovoyi produktsiyi»

Акредитаційна експертиза освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції»

Акредитаційна експертиза освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції»  зі спеціальності 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології» за першим рівнем вищої освіти (молодший спеціаліст) у Державному навчальному закладі «Херсонське вище професійне комерційне училище»

Відповідно до пункту 20 пункту 2 розділу XV «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про вищу освіту» та пункту 4 «Положення про акредитацію вищих навчальних закладів і спеціальностей у вищих навчальних закладах та вищих професійних училищах», затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 09 серпня 2001 р. № 978 «Про затвердження Положення про акредитацію вищих навчальних закладів і спеціальностей у вищих навчальних закладах та вищих професійних училищах», з метою проведення первинної акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» зі спеціальності 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології» за першим рівнем вищої освіти (молодший спеціаліст) у Державному навчальному закладі «Херсонське вище професійне комерційне училище» та наказу Міністерства освіти і науки України від 13.12.2018 р. № 3047-л «Про проведення акредитаційної експертизи» експертна комісія у складі:

Голова комісії

Валько Микола Іванович, завідувач кафедри харчових технологій Херсонського національного технічного університету, доктор технічних наук, професор;

Члена комісії:

Швед Світлана Вікторівна, завідувач технологічним відділенням Миколаївського державного коледжу економіки та харчових технологій

у період з 26.12.2018 р. по 28.12.2018 р. включно, безпосередньо у навчальному закладі проводить акредитаційну експертизу провадження освітньої діяльності у ДНЗ «Херсонське вище професійне комерційне училище», пов’язану з підготовкою здобувачів вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Виробництво харчової продукції» зі спеціальності 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології» за першим рівнем вищої освіти (молодший спеціаліст).

Експертиза проводиться відповідно до вимог, передбачених акредитаційними умовами надання освітніх послуг у сфері вищої освіти, що затверджені Законами України «Про освіту» від 05.09.2017 року, «Про вищу освіту» від 07.01.2014 р., постановами Кабінету міністрів України «Про затвердження положення про акредитацію вищих навчальних закладів і спеціальностей у вищих навчальних закладах та вищих професійних училищах» від 09.08.2001 р., № 978, «Про затвердження Ліцензійних умов провадження освітньої діяльності закладів освіти» від 30.12.2015 р. № 1187 (із змінами і доповненнями, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 р. № 347).

Чудове свято — Новий рік.
Попередній пост
Благословенні, радісні свята.
Наступний пост