пр. Сенявина 26, Херсон  (0552) 33 80 35  015hvpku@i.ua
Z dosvidu roboty maystra Kartanovich Nataliyi Oleksandrivny

З досвіду роботи майстра виробничого навчання Картановіч Наталії Олександрівни

Наталія Олександрівна впроваджує інноваційні технології навчання, розвиває творчу ініціативу учнів, забезпечує високий рівень підготовки з професії «Кухар».

Майстер проводить уроки на високому методичному рівні, запроваджує у роботі з учнями інтерактивні та інформаційно-телекомунікативні технології. постійно працює над підвищенням свого фахового рівня. Вона систематично вивчає інноваційні технології у сфері ресторанного господарства та ефективно запроваджує їх у навчальний процес. Розвиток творчих здібностей учнів Наталія Олександрівна здійснює різноманітними методами стимулювання та мотивації навчально-пізнавальної діяльності.

Картанович Н.О. для проведення інструктажів з виробничого навчання забезпечує наявність сучасно обладнаних робочих місць для кожного учня і відповідне навчально-методичне оснащення. Нею розроблено сучасний навчально-методичний комплекс для здійснення практичної підготовки з професії «Кухар» 3 розряду і паспорт КМЗ. До всіх тем курсу підібрані відеофрагменти, електронні схеми, алгоритми та фотографії оформлення страв. Оформлені методичні розробки уроків з використанням інтерактивних методів. Вона постійно працює над підвищенням свого фахового рівня. Бере активну участь в колективних формах методичної роботи: семінарах, творчих звітах, презентаціях, інтерактивних засіданнях методичної комісії.

У 2012 році Картанович Н.О. посіла VI місце у Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності серед майстрів виробничого навчання системи професійно-технічної освіти з професії «Кухар».

Наталія Олександрівна посіла І місце в конкурсі «Краща випускна робота 2015» серед слухачів курсів підвищення кваліфікації при Білоцерківському інституті неперервної освіти у номінації «Застосування інноваційних технологій навчання та виховання».

Майстер готує учнів до участі у конкурсах професійної майстерності, творчих виставках і звітах. Під керівництвом майстра учні беруть участь в обласних та міжнародних творчих виставках; при проведенні тижня професії — в конкурсах, виставках-продажах та інших заходах, що сприяють підвищенню інтересу учнів до обраної професії та росту їх професіоналізму.

У 2014р Наталія Олександрівна підготувала учня Мініха Ігоря до участі в ІІ обласному етапі Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з професії «Кухар» де він отримав диплом I ступеня.

Методична розробка уроку виробничого навчання Приготування солодких страв за допомогою фламбірування.

«Підготовка риби для фарширування порційними шматками, кругляками, філе».

Конкурс «Відродження — 2016»
Попередній пост
З досвіду роботи практикуючого психолога Слатвінської Валентини Миколаївни
Наступний пост