пр. Сенявина 26, Херсон  (0552) 33 80 35  015hvpku@i.ua

Методична комісія технологічних дисциплін

Проблема, над якою працює методична комісія: «Формування професійної компетенції учнів шляхом впровадження інноваційних технологій»

Metodychna komisiya tekhnolohichnykh dystsyplinАльошин Володимир Васильович викладач вищої категорії, технології приготування їжі з основами товарознавства.

Освіта: вища, Донецький інститут радянської торгівлі, 1972р.

Спеціальність: технологія та організація громадського харчування.

Методична проблема: Використання новітніх педагогічних технологій, як передумови підвищення активності навчального процесу.

Metodychna komisiya tekhnolohichnykh dystsyplin

Леонова Тетяна Григорівна старший майстер технологічного відділення,

викладач І категорії, технологія приготування їжі з основами товарознавства.

Освіта: вища, Харківський інститут громадського харчування, 1991р.

Спеціальність: технологія та організація громадського харчування.

Методична проблема: Організація активної діяльності учнів на уроках теоретичного та професійного навчання з використанням міжпредметних зв’язків.

Metodychna komisiya tekhnolohichnykh dystsyplinДіброва Світлана Ігорівна викладач: першої категорії, предмет — Організація виробництва та обслуговування

Освіта — вища, Харківська державна академія технології та організації харчування, 2000р.

Спеціальність: технологія харчування.

Методична проблема: Групова робота в процесі навчання учнів

Metodychna komisiya tekhnolohichnykh dystsyplin

Тимошенко Людмила Григорівна  викладач другої кваліфікаційної категорії з предмету «Устаткування підприємств харчування»

Освіта: вища, Харківський державний національний університет, 2005р.

Спеціальність: «Інженер — технолог з приготування їжі»

Методична проблема: «Використання інноваційних технологій навчання на уроках устаткування підприємств харчування — один із напрямів активізації пізнавальної діяльності учнів. »

Metodychna komisiya tekhnolohichnykh dystsyplinМустафова Валентина Яківна викладач першої категорії, предмет процеси та апарати

Освіта: вища, Одеський інститут харчової промисловості, 1984р.

Спеціальність: інженер-технолог хлібопекарного, кондитерського та макаронного виробництва.

Методична проблема: Розвиток самостійної творчої активності учнів.

Metodychna komisiya tekhnolohichnykh dystsyplin

Сухарева Людмила Геніївна майстер виробничого навчання І категорії з професії кухар

Освіта: вища, Херсонський педагогічний інститут ім. Н.К.Крупської, 1994 рік,

спеціальність за дипломом: Загально технічні дисципліни і праця

Херсонський технікум радянської торгівлі 1984рік,

спеціальність за дипломом: технік-технолог приготування їжі.

Методична проблема: «Формування і розвиток пізнавальної і мисленевої діяльності учнів на уроках виробничого навчання».

Metodychna komisiya tekhnolohichnykh dystsyplinПедь Тетяна Олександрівна майстер виробничого навчання ІІ категорії, за професією «Кухар»

Освіта: Херсонський технікум радянської торгівлі, 1986р.

Спеціальність: технік-технолог

Київський торгово-економічний університет, диплом бакалавра

Спеціальність: «Інженер технолог».

Методична проблема: Впровадження новітніх освітніх технологій та інтерактивних методів навчання.

Metodychna komisiya tekhnolohichnykh dystsyplin

Гогулько Надія Валентинівна майстер виробничого навчання за професією «Кухар», 14 розряд

Освіта: вища, Полтавський університет економіки і торгівлі, 2016р.

Спеціальність: технолог в ресторанному господарстві.

Методична проблема: Формування технологічної грамотної особистості, підготовленої до життя і діяльності в умовах сучасного суспільства

Metodychna komisiya tekhnolohichnykh dystsyplinІщенко Лариса Павлівна майстер виробничого навчання за професією «Кондитер», 15 розряду

Освіта: Херсонське вище професійне комерційне училище, 2009р.

Спеціальність: технік-технолог.

Методична проблема: Удосконалення форм і творчих методів навчання виробничих професій спрямованих на виготовлення високоякісної продукції.

Metodychna komisiya tekhnolohichnykh dystsyplin

Картанович Наталія Олександрівна майстер виробничого навчання за професією «Кухар», 15 розряду

Освіта: вища, Харківський національний економічний університет, 2006р.

Спеціальність: економіст — менеджер.

ДНЗ «Херсонське вище професійне комерційне училище», 2002р.

Спеціальність: технік-технолог

Методична проблема: Активізація пізнавальної діяльності учнів шляхом використання інтерактивних методів та інноваційних технологій на уроках виробничого навчання.

Metodychna komisiya tekhnolohichnykh dystsyplinКлимова Світлана Юріївна майстер виробничого навчання за професією «Бармен»,  12 розряду

Освіта: вища,  Донецький інститут радянської торгівлі, 1990рік

Спеціальність: інженер-технолог громадського харчування.

Методична проблема: «Впровадження інтерактивних форм і методів організації навчальної діяльності учнів — шлях до підвищення професійної майстерності і конкурентоспроможності на ринку праці»

Metodychna komisiya tekhnolohichnykh dystsyplin

Левицька Поліна Олександрівна майстер виробничого навчання за професією » Кухар», 13 розряд.

Освіта: ДНЗ «Херсонське вище професійне комерційне училище»,

Спеціальність: технік-технолог

2.Полтавський університет економіки і торгівлі.

Спеціальність: технологія та інженерія.

Методична проблема: Оволодіння сучасними навчальними технологіями на уроках виробничого навчання.

Metodychna komisiya tekhnolohichnykh dystsyplinМельниченко Галина Андріївна майстер виробничого навчання за професією » Кухар», 14 розряд

Освіта:- вища.

1. 2001 рік, Херсонське вище професійне комерційне училище

Спеціальність: Технологія приготування їжі та організація громадського харчування

2. 2005 рік, Міжнародний університет бізнесу і права

Спеціальність: бухгалтерський облік і аудит.

Методична проблема: Активізація пізнавальної діяльності учнів шляхом використання інтерактивних методів та інноваційних технологій на уроках.

Metodychna komisiya tekhnolohichnykh dystsyplin

Зорін В’ячеслав Гарійович майстер виробничого навчання за професією «Кухар», 12 розряду

Освіта: вища, Херсонський державний технічний університет, 1999р.

Спеціальність: фінанси та кредит.

Херсонське вище професійне комерційне училище, 1995р.

Спеціальність: технік—технолог.

Методична проблема: Формування професійної компетентності учнів, шляхом впровадження на уроках виробничого навчання новітніх виробничих технологій.

Петрова Ганна Федорівна майстер виробничого навчання, 14 розряд

Освіта:  вища, Херсонський державний аграрний університет, 2011р.

Спеціальність: «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», кваліфікація: технолог — дослідник

Херсонське вище професійне комерційне училище

Спеціальність «Технологія приготування їжі та організація громадського харчування»

Кваліфікація : технік — технолог

Методична проблема: Розвиток творчих здібностей та професійних навичок на уроках виробничого навчання.

Metodychna komisiya tekhnolohichnykh dystsyplin

Сілакова Вероніка Леонідівна майстер виробничого навчання з професії «Кухар», 12 розряд

 

 

Metodychna komisiya tekhnolohichnykh dystsyplin

Підпала Наталія Володимирівна    майстер виробничого навчання з професії «Кондитер», 12 розряд

Методична комісія товарознавчих та організаційно-технологічних дисциплін
Попередній пост
День Соборності України
Наступний пост