Проблема, над якою працює методична комісія: «Формування ключових та професійних компетентностей студентів з метою розвитку конкурентностпроможної особистості майбутнього фахівця ресторанного бізнесу»
Леонова Тетяна Григорівна старший майстер технологічного відділення,
Викладач першої категорії, технологія приготування їжі з основами товарознавства.
Освіта: вища, Харківський інститут громадського харчування, 1991р.
Спеціальність: технологія та організація громадського харчування.
Методична проблема: «Формування компетенції шляхом впровадження інтерактивних технологій»
Тимошенко Людмила Григорівна викладач першої кваліфікаційної категорії з предмету «Устаткування підприємств харчування»
Освіта: вища, Харківський державний національний університет, 2005р.
Спеціальність: «Інженер — технолог з приготування їжі»
Методична проблема: «Формування професійних компетентностей учнів засобами ІКТ»
Педь Тетяна Олександрівна майстер виробничого навчання ІІ категорії, за професією «Кухар»
Освіта: Херсонський технікум радянської торгівлі, 1986р.
Спеціальність: технік-технолог
Київський торгово-економічний університет, диплом бакалавра
Спеціальність: «Інженер технолог».
Методична проблема: Впровадження новітніх освітніх технологій та інтерактивних методів навчання.
Гогулько Надія Валентинівна викладач технології приготування їжі з основами товарознавства.
Освіта: вища, Полтавський університет економіки і торгівлі, 2016р.
Спеціальність: технолог в ресторанному господарстві.
Методична проблема: «Формування професійних компетентностей учнів шляхом організації групової роботи учнів»
Іщенко Лариса Павлівна майстер виробничого навчання за професією «Кондитер», 14 розряду
Освіта: Херсонське вище професійне комерційне училище, 2009р.
Спеціальність: технік-технолог.
Методична проблема: «Організація самостійної роботи учнів»
Антоненко Наталія Олександрівна майстер виробничого навчання за професією «Кухар», 14 розряду
Освіта: вища, Харківський національний економічний університет, 2006р.
Спеціальність: економіст — менеджер.
ДНЗ «Херсонське вище професійне комерційне училище», 2002р.
Спеціальність: технік-технолог
Методична проблема: «Підвищення ефективності освітньої діяльності учнів через впровадження інноваційних технологій»
Климова Світлана Юріївна майстер виробничого навчання за професією «Бармен», 12 розряду
Освіта: вища, Донецький інститут радянської торгівлі, 1990рік
Спеціальність: інженер-технолог громадського харчування.
Методична проблема: «Формування професійних компетентностей учнів через впровадження інтерактивних технологій»
Уразова Поліна Олександрівна майстер виробничого навчання за професією » Кухар», 12 розряд.
Освіта: ДНЗ «Херсонське вище професійне комерційне училище»,
Спеціальність: технік-технолог
Полтавський університет економіки і торгівлі.
Спеціальність: технологія та інженерія.
Методична проблема: «Підвищення ефективності освітньої діяльності учнів шляхом організації групової роботи»
Мельниченко Галина Андріївна майстер виробничого навчання за професією » Кухар», 14 розряд
Освіта:- вища.
2001 рік, Херсонське вище професійне комерційне училище
Спеціальність: Технологія приготування їжі та організація громадського харчування
2005 рік, Міжнародний університет бізнесу і права
Спеціальність: бухгалтерський облік і аудит.
Методична проблема: «Формування професійних компетентностей учнів шляхом організації самостійної роботи учнів»
Зорін В’ячеслав Гарійович майстер виробничого навчання за професією «Кухар», 13 розряду
Освіта: вища, Херсонський державний технічний університет, 1999р.
Спеціальність: фінанси та кредит.
Херсонське вище професійне комерційне училище, 1995р.
Спеціальність: технік—технолог.
Методична проблема: «Формування професійних компетентностей учнів через впровадження інтерактивних технологій»
Петрова Ганна Федорівна майстер виробничого навчання, 14 розряд
Освіта: вища, Херсонський державний аграрний університет, 2011р.
Спеціальність: «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», кваліфікація: технолог — дослідник
Херсонське вище професійне комерційне училище
Спеціальність «Технологія приготування їжі та організація громадського харчування»
Кваліфікація: технік — технолог
Методична проблема: «Формування предметних компетентностей учнів через впровадження інтерактивних технологій»
Хрокало Оксана Михайлівна Майстер виробничого навчання, 12 розряд.
Освіта: вища, Одеська національна академія харчових технологій, 2009р.
Кваліфікація бакалавра з технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів.
Херсонське професійно-технічне училище № 9,2002р.
Кваліфікація «Кондитер»
Методична проблема: «Підвищення ефективності освітньої діяльності шляхом впровадження інноваційних технологій»
Подупейко Галина Олександрівна майстер виробничого навчання, 13 розряд
Освіта: Херсонський технікум радянської торгівлі, 1985р., технік-технолог
Методична проблема: «»