пр. Сенявина 26, Херсон  (0552) 33 80 35  015hvpku@i.ua
metodychna_komisiya_tekhnolohichnykh_dystsyplin

Методична комісія технологічних дисциплін

Проблема, над якою працює методична комісія: «Формування ключових та професійних компетентностей студентів з метою розвитку конкурентностпроможної особистості майбутнього фахівця ресторанного бізнесу»

Metodychna komisiya tekhnolohichnykh dystsyplinАльошин Володимир Васильович викладач вищої категорії, технології приготування їжі з основами товарознавства.

Освіта: вища, Донецький інститут радянської торгівлі, 1972р.

Спеціальність: технологія та організація громадського харчування.

Методична проблема: «Формування предметних компетенцій на основі творчих та пізнавальних здібностей учнів»

Metodychna komisiya tekhnolohichnykh dystsyplin

Леонова Тетяна Григорівна старший майстер технологічного відділення,

Викладач першої категорії, технологія приготування їжі з основами товарознавства.

Освіта: вища, Харківський інститут громадського харчування, 1991р.

Спеціальність: технологія та організація громадського харчування.

Методична проблема: «Формування компетенції шляхом впровадження інтерактивних технологій»

Metodychna komisiya tekhnolohichnykh dystsyplinДіброва Світлана Ігорівна викладач: першої категорії, предмет — Організація виробництва та обслуговування

Освіта — вища, Харківська державна академія технології та організації харчування, 2000р.

Спеціальність: технологія харчування.

Методична проблема: «Формування предметних компетенцій шляхом групової роботи з учнями»

Metodychna komisiya tekhnolohichnykh dystsyplin

Тимошенко Людмила Григорівна  викладач першої кваліфікаційної категорії з предмету «Устаткування підприємств харчування»

Освіта: вища, Харківський державний національний університет, 2005р.

Спеціальність: «Інженер — технолог з приготування їжі»

Методична проблема: «Формування професійних компетентностей учнів засобами ІКТ»

Metodychna komisiya tekhnolohichnykh dystsyplinМустафова Валентина Яківна викладач першої категорії, предмет процеси та апарати

Освіта: вища, Одеський інститут харчової промисловості, 1984р.

Спеціальність: інженер-технолог хлібопекарного, кондитерського та макаронного виробництва.

Методична проблема: «Формування предметних компетенцій шляхом використання самостійної роботи»

Metodychna komisiya tekhnolohichnykh dystsyplin

Сухарева Людмила Геніївна майстер виробничого навчання І категорії з професії кухар

Освіта: вища, Херсонський педагогічний інститут ім. Н.К.Крупської, 1994 рік,

спеціальність за дипломом: Загально технічні дисципліни і праця

Херсонський технікум радянської торгівлі 1984рік,

спеціальність за дипломом: технік-технолог приготування їжі.

Методична проблема: «Розвиток особистісного потенціалу учнів та їх творчих здібностей»

Metodychna komisiya tekhnolohichnykh dystsyplinПедь Тетяна Олександрівна майстер виробничого навчання ІІ категорії, за професією «Кухар»

Освіта: Херсонський технікум радянської торгівлі, 1986р.

Спеціальність: технік-технолог

Київський торгово-економічний університет, диплом бакалавра

Спеціальність: «Інженер технолог».

Методична проблема: Впровадження новітніх освітніх технологій та інтерактивних методів навчання.

Metodychna komisiya tekhnolohichnykh dystsyplin

Гогулько Надія Валентинівна викладач технології приготування їжі з основами товарознавства.

Освіта: вища, Полтавський університет економіки і торгівлі, 2016р.

Спеціальність: технолог в ресторанному господарстві.

Методична проблема: «Формування професійних компетентностей учнів шляхом організації групової роботи учнів»

Metodychna komisiya tekhnolohichnykh dystsyplinІщенко Лариса Павлівна майстер виробничого навчання за професією «Кондитер», 14 розряду

Освіта: Херсонське вище професійне комерційне училище, 2009р.

Спеціальність: технік-технолог.

Методична проблема: «Організація самостійної роботи учнів»

Metodychna komisiya tekhnolohichnykh dystsyplin

Антоненко Наталія Олександрівна майстер виробничого навчання за професією «Кухар», 14 розряду

Освіта: вища, Харківський національний економічний університет, 2006р.

Спеціальність: економіст — менеджер.

ДНЗ «Херсонське вище професійне комерційне училище», 2002р.

Спеціальність: технік-технолог

Методична проблема: «Підвищення ефективності освітньої діяльності учнів через впровадження інноваційних технологій»

Metodychna komisiya tekhnolohichnykh dystsyplinКлимова Світлана Юріївна майстер виробничого навчання за професією «Бармен»,  12 розряду

Освіта: вища,  Донецький інститут радянської торгівлі, 1990рік

Спеціальність: інженер-технолог громадського харчування.

Методична проблема: «Формування професійних компетентностей учнів через впровадження інтерактивних технологій»

Metodychna komisiya tekhnolohichnykh dystsyplin

Уразова Поліна Олександрівна майстер виробничого навчання за професією » Кухар», 12 розряд.

Освіта: ДНЗ «Херсонське вище професійне комерційне училище»,

Спеціальність: технік-технолог

Полтавський університет економіки і торгівлі.

Спеціальність: технологія та інженерія.

Методична проблема: «Підвищення ефективності освітньої діяльності учнів шляхом організації групової роботи»

Metodychna komisiya tekhnolohichnykh dystsyplinМельниченко Галина Андріївна майстер виробничого навчання за професією » Кухар», 14 розряд

Освіта:- вища.

2001 рік, Херсонське вище професійне комерційне училище

Спеціальність: Технологія приготування їжі та організація громадського харчування

2005 рік, Міжнародний університет бізнесу і права

Спеціальність: бухгалтерський облік і аудит.

Методична проблема: Активізація пізнавальної діяльності учнів шляхом використання інтерактивних методів та інноваційних технологій на уроках.

Metodychna komisiya tekhnolohichnykh dystsyplin

Зорін В’ячеслав Гарійович майстер виробничого навчання за професією «Кухар», 13 розряду

Освіта: вища, Херсонський державний технічний університет, 1999р.

Спеціальність: фінанси та кредит.

Херсонське вище професійне комерційне училище, 1995р.

Спеціальність: технік—технолог.

Методична проблема: «Формування професійних компетентностей учнів через впровадження інтерактивних технологій»

Петрова Ганна Федорівна майстер виробничого навчання, 14 розряд

Освіта:  вища, Херсонський державний аграрний університет, 2011р.

Спеціальність: «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», кваліфікація: технолог — дослідник

Херсонське вище професійне комерційне училище

Спеціальність «Технологія приготування їжі та організація громадського харчування»

Кваліфікація: технік — технолог

Методична проблема: «Формування предметних компетентностей учнів через впровадження інтерактивних технологій»

Metodychna komisiya tekhnolohichnykh dystsyplin

Сілакова Вероніка Леонідівна майстер виробничого навчання з професії «Кухар», 11 розряд.

Методична проблема: «Підвищення ефективності освітньої діяльності учнів шляхом впровадження проблемного навчання»

 

Metodychna komisiya oblikovo-ekonomichnykh dystsyplinТурченков Сергій Іванович Викладач вищої категорії, викладач економіки

Освіта: вища, Львівський торгово-економічний інститут

Спеціальність: економіка торгівлі, економіст

Методична проблема: «Формування предметних компетенцій учнів шляхом впровадження інтерактивних технологій»

 

Методична комісія товарознавчих та організаційно-технологічних дисциплін
Попередній пост
День Соборності України
Наступний пост