пр. Сенявина 26, Херсон  (0552) 33 80 35  015hvpku@i.ua
«Heroyi ne vmyrayutʹ»

«Герої не вмирають»

07 травня в актовій залі відбувся відкритий виховний захід на тему «Герої не вмирають», який підготовили та провели група ККТ-25 та класний керівник ПаращинецьВ.В.


Глядачам були представлені сторінки з життя українських героїв, таких як Остап Гоголь – полковник Війська Запорізького, гетьман Правобережної України, який боронив землі від іноземних нападників; Олександри Соколовської – отамана Марусі, що боролася за незалежність України в роки Громадянської війни 1917-1920-х років; ігумені Йосифи (в миру – Олени Вітер) – матері настоятельки, яка рятувала єврейські родини під час окупації німецькими та радянськими військами західноукраїнських земель; Петра Яцика – україно-кандського мецената, що жертвував мільйони доларів на розвито науки, освіти та культури України; Сергія Нігояна – першого загиблого на Євромайдані, Героя України.
Гості переглянули документальний фільм про життєвий подвиг Олени Вітер, а також почули пісні, що виконували учні групи ККТ-22 Гаджиєва Яна та КС-10 Кривцова Альона.
Гостями свята стали Херсонський вчитель, поет Віктор Роменський та Херсонський рок-музикант соліст рок-гурту «Криголам» Володимир Демченко, які виконали свої твори.

Безсмертний велич Перемоги
Попередній пост
Від берега «Я» до пристані «Ти»
Наступний пост