пр. Сенявина 26, Херсон  (0552) 33 80 35  015hvpku@i.ua
Aprobatsiya_onlayn_kursu

Апробація онлайн-курсу «Технологія приготування борщу українського»

В рамках реалізації проєкту Міжнародної організації праці «Дистанційний формат у системі професійно-технічного навчання і підготовки в Україні (ПТНП): безперервність навчального процесу і модернізація в умовах COVID-19/після пандемії» за підтримки Міністерства освіти і науки України творчою групою педагогів ДНЗ «Херсонське вище професійне комерційне училище» розроблено дистанційний курс з професії «Кухар».

Даний онлайн курс призначений для опанування здобувачами освіти професійними компетенціями щодо вміння підбирати та використовувати виробничий інвентар, інструмент і кухонний посуд для приготування страви «Борщ український»; дотримуватись рецептури приготування страви згідно нормативно-технологічної документації; проводити технологічні процеси приготування; оформлювати і відпускати страву «Борщ український».

З метою визначення ефективності онлайн-курсу «Технологія приготування борщу українського» в училищі протягом тижня здійснювалась апробація в групах з професії «Кухар». За допомогою різноманітного електронного контенту: мультимедійних презентацій, ілюстрацій, відео, текстової інформації, майбутні кухарі мали можливість ознайомитись з технологією приготування страви; навчились розраховувати інгредієнти на задану кількість порцій; підбирати необхідний посуд та інвентар; готувати і відпускати борщ український. Для визначення рівня засвоєння навчального матеріалу та формування предметних компетентностей здобувачі освіти поетапно виконували завдання для самоконтролю і на завершення — підсумковий тест. Аналіз результатів підсумкового тестування показав достатній рівень оволодіння професійними компетентностями здобувачів освіти і підтвердив ефективність онлайн- курсу для подальшого впровадження в освітній процес.

Нові спортивні перемоги
Попередній пост
Профорієнтація в дії
Наступний пост