9 лютого 2021р. в училищі святкували Міжнародний день піци. Зранку в фойє училища панувала святкова атмосфера: вишукана сервіровка столів, дивовижні аромати піци та музичні хіти Італії підкреслювали смак і унікальність італійського свята. З відео-paty «Цікаво про піцу» здобувачі освіти дізналися найпоширеніші міфи про піцу та переконалися, що гаряча піца завжди додасть тепла, яскравих фарб у будь-яку пору року.
Наші майбутні кухарі приготували та запропонували скуштувати піци з різноманітними начинками: Мюнхенська De Lux, Тоскана, BBQ Делюкс, Американа, Тунець і Спайси, для вегетаріанців — піца Шпинат і Фета, для справжніх піца-гурманів — П’ять сирів і МіZZа.
Під час святкування для всіх присутніх зробили смачну паузу «Pizza: buon apetitto»: цікаві питання та не менш оригінальні відповіді на них, розважальний конкурс зі швидкого поїдання їжі — все це залучило багато охочих поласувати вишуканими піцами, випеченими нашими майбутніми професіоналами і показати власну ерудицію та креативність.
Майстер-клас «20 хвилин із професіоналом» надав можливість кожному учаснику власноруч виготовити піцу, навчитись робити це професійно.
В оновленій кухні-лабораторії також відбувся майстер-клас із приготування піци «Кватро ді Карне». Здобувачі освіти мали можливість приготувати справжню італійську піцу під керівництвом талановитої піцейоло, нашої випускниці, яка працює в ресторані «Fitz Roy» Поштарної Вероніки.
Свято захопило всіх учасників освітнього процесу незалежно від посади та професії — адже все відбувалось яскраво, динамічно, весело корисно і професійно.