11 березня відбулося урочисте відкриття декади методичної комісії технологічних дисциплін. На святкову лінійку зібрались учні технологічного відділення з професій «Кухар, кондитер», «Кухар», «Бармен» та спеціальності «Виробництво харчової продукції».
Заступник директора з навчально-виробничої роботи Назаренко І.В. привітала всіх присутніх з відкриттям декади, голова методичної комісії Альошин В.В. разом із старшим майстром виробничого навчання Леоновою Т.Г. ознайомили присутніх з планом заходів на час проведення професійної декади, запросили студентів до участі в позаурочних заходах, майстер-класах шеф кухарів провідних ресторанів міста та конкурсі професійної майстерності.
Протягом дня була організована фотосушка на якій висвітлені успішні випускники, базові підприємства та кращі учні — переможці загальноучилищних конкурсів з професії кухар.