7 грудня 2019 р в м.Миколаєві проходив відкритий конкурс по кулінарному мистецтву та сервісу «STAF BATTLE» в рамках фестивалю «Миколаїв. Вінтажна кухня».
Цей конкурс проходив серед професійних шеф-кухарів, учнів та студентів профільних кулінарних навчальних закладів, які змагалися за кубок перемоги. Основною умовою було приготування страви з птиці, підбір гарніру, соусу, та приготування закуски. На приготування цих страв було відведено 45 хв.
Учень ДНЗ «Херсонське вище професійне комерційне училище», групи ККТ-29, Половинка Богдан зайняв І місце в номінації страви з птиці та ІІІ місце в приготуванні страв в конкурсній програмі Вінтажної кухні, за що і отримав дипломи та медалі. В кулінарному змаганні Богдан готував в якості закуски тріску на рисовому чіпсі, а на основну страву — куріпку з овочами гриль. Серед учасників від 18 до 33-х років з Миколаєва, Одеси, Херсону, Києва, Рівного, Луцька, Запоріжжя, Житомира, Дніпра його страви були високо оцінені компетентним журі.