пр. Сенявина 26, Херсон  (0552) 33 80 35  015hvpku@i.ua

Відкрите засідання творчої лабораторії «Страви Таврійського краю»

14 березня 2017 року в рамках проведення декади технологічного відділення було проведено відкрите засідання творчої лабораторії «Страви Таврійського краю», започаткованою майстром виробничого навчання Сухаревою Людмилою Генієвною.

З метою впровадження регіонального аспекту у виробниче навчання з професії кухар до роботи творчої лабораторії долучилися майстри виробничого навчання Гогулько Надія Валентинівна та Зорін В’ячеслав Гарійович.

Творчою групою були розроблені технологічні картки по приготуванню страв з риби з урахуванням регіональних особливостей. На розсуд присутнім було запропоновано такі страви: «Юшка Таврійська» та «Карасі запечені з маринованою цибулею». Приготування страв супроводжувалося коментарями майстрів по технології приготування, історичними фактами, легендами та особливістю подачі страв.

Творча лабораторія завершилася традиційною дегустацією страв та особливістю приготування страв Таврійського краю.

Екскурсія до міста Миколаїв
Попередній пост
«Незгасне полум’я війни, в серцях прийдешніх поколінь»
Наступний пост