14 березня 2017 року в рамках проведення декади технологічного відділення було проведено відкрите засідання творчої лабораторії «Страви Таврійського краю», започаткованою майстром виробничого навчання Сухаревою Людмилою Генієвною.
З метою впровадження регіонального аспекту у виробниче навчання з професії кухар до роботи творчої лабораторії долучилися майстри виробничого навчання Гогулько Надія Валентинівна та Зорін В’ячеслав Гарійович.
Творчою групою були розроблені технологічні картки по приготуванню страв з риби з урахуванням регіональних особливостей. На розсуд присутнім було запропоновано такі страви: «Юшка Таврійська» та «Карасі запечені з маринованою цибулею». Приготування страв супроводжувалося коментарями майстрів по технології приготування, історичними фактами, легендами та особливістю подачі страв.
Творча лабораторія завершилася традиційною дегустацією страв та особливістю приготування страв Таврійського краю.