Виробниче навчання — це процес і навчальний предмет у системі професійної підготовки. Його можна розглядати як складник професійної освіти; підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації робітників безпосередньо на виробництві; частину трудового навчання, виховання і професійної орієнтації в навчальних закладах.
- Картанович Н.О. Методична розробка уроку виробничого навчання з професії «Кухар» «Приготування солодких страв за допомогою фламбірування», Презентація до уроку, Відео
- Мирончук Р.П. Методична розробка уроку виробничого «Розпізнавання видів алкогольних напоїв: горілки, лікеро-горільчаних виробів, рому, віскі, бренді, коньяків», навчально-методична карта, презентація до уроку, відео
- Москаленко Н.В. Методична розробка уроку виробничого навчання з професії «Продавець непродовольчих товарів» «Ознайомлення зі стандартами та технічними умовами на парфумерно-косметичні товари», Презентація до уроку
- Оліфірук В.В.Методична розробка уроку виробничого навчання Гастрономічні товари«,Презентація до уроку
- Сидоренко Л.М. Методична розробка уроку виробничого навчання з професії «Продавець продовольчих товарів» «Оформлення результатів роботи за день на реєстраторах розрахункових операцій (РРО).«,Презентація до уроку, Виробнича ситуація 1, Виробнича ситуація 2, Виробнича ситуація 3, Додатки до уроку
- Майстер Гогулько Н.В. Предмет: Виробниче навчання. Тема: „Приготування, оформлення та відпуск страв і гарнірів з смажених овочів“
- Майстер Картанович Н.О. Предмет: Виробниче навчання. Тема: „Приготування дрібно шматкових напівфабрикатів для смаження: бефстроганов ( 2 способи), шашлики: по-кавказьки, по-московськи, по-карськи, по-черкеськи та ін. Приготування напівфабрикатів для тушкування: рагу, азу, гуляш, печеня по-домашньому, печеня київська, плов тощо. Вихід напівфабрикатів. Вимоги до якості.“
- Сидоренко Л.М. Методична розробка уроку виробничого навчання з професії „Контролер-касир“ „Засвоєння навиків роботи на ЕККА типу „DATECS“, Презентація до уроку, Відео1, Відео2, Відео3, Відео4, Відео5, Відео6, Відео7
- Сухарева Л.Г. Методична розробка відкритого інструктажу Тема: “ Приготування порційних напівфабрикатів з м’ясної котлетної маси».
- Майстер Педь Т.О. Предмет: Виробниче навчання Тема: «Приготування сирників звичайних, з родзинками, з картоплею, з морквою. Вимоги до якості. Відпуск страв»