пр. Сенявина 26, Херсон  (0552) 33 80 35  015hvpku@i.ua

Електронні підручники

1. Апопій В.В. Організація торгівлі[Текст]:Підручник/В.В.Апопій, І.П.Міщук, В.М.Ребицький, Ю.М.Хомяк. — К.: Центр учбової літератури,2008. — 632с. studbase.com«books/6

2. Архипов В.В. , Иванникова Е.И. Барное дело. Технология продукции и обслуживание в барах [Текст]: Учеб. пособие. — К.: Центр учебной лит-ры,2016. — 240с. culonline.com.ua«Books/Barnoe Delo Arhipov.pdf

3. Архіпов В.В. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства[Текст]: Навч. посібник/В.В.Архіпов, В.А.Русавська. — К.: Центр учбової літ-ри, 2009. — 342с. subject.com.ua«Бібліотека PDF«242.pdf

4. Архипов В.ВОрганизация работы сомелье[Текст]: Учеб. пособие / В.В.Архипов. — К.: Центр учебной лит-ры,2016. — 304с. culonline.com.ua«…raboty somelie Arhipov 16.pdf

5. Архіпов В.В. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані[Текст]: Навч. Посібник/В.В.Архіпов. — К.: Центр учбової літ-ри, 2016. — 382с. culonline.com.ua«Books/Restoranna sprava Arhipov…

6. Бутейкис Н.Г. Технология приготовления мучных кондитерских изделий [Текст]: Учебн. для нач. проф. образования/Н.Г.Бутейкис. — М.: Академия, 2012. — 336с. academiamoscow.ru«ftp_share/_books/fragments/…

7. Винокурова Л.Е. та ін.. Основи охорони праці[Текст]: Підручник для проф.. — техн. навч. закладів/Л.Е.Винокурова, М.В.Васильчук, М.В. Гаман. — К.: Вікторія, 2001. — 192с. skmnvk.ucoz.ru«pidruchniki/Ohorona_praci…

8. Джога Р.Т., Свірко С.В., Сінельник Л.М. Бухгалтерський облік в бюджетних установах[Текст]:Підручник/ Р.Т. Джога, С.В. Свірко, Л.М. Сінельник. — К.: КНЕУ,2003. — 483с. flightcollege.com.ua«…Бухгалтерський…бюджетних…В…

9. Доцяк В.С. Українська кухня[Текст]: Підручник для учнів професійно-техніч. навч. закладів/В.С. Доцяк. — Львів: ОРІЯНА-НОВА,1998. — 556с. bookree.org«Украинская кухня

10. Зрезарцев М.П. та ін. Товарознавство непродовольчих товарів [Текст]: Навчальний посібник/М.П.Зрезарцев, В.М. зрезарцев, В.П. Параніч. — К.: «Центр учбової літератури», 2009. — 328с. padaread.com«?book=84496

11. Зрезарцев М.П. та ін. Товарознавство сировини та матеріалів[Текст]: Навчальний посібник/М.П.Зрезарцев, В.М. зрезарцев, В.П. Параніч. — К.: «Центр учбової літератури», 2008. — 403с. padaread.com«?book=84491

12. Зубар Н.М. Основи фізіології та гігієни харчування: Підручник/Н.М.Зубар. — К.: «Центр учбової літератури»,2010. — 331с.

13. Назаренко Л.О. Експертиза товарів(Експертиза продовольчих товарів)[Текст]: Навч. посібник/Л.О.Назаренко. — К.: Центр учбової літ-ри, 2014. — 312с. culonline.com.ua«…eksp_prod_tovariv_Nazarenko.pdf

14. Пятницька Н.О. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст]:Підручник/Н.О.Пятницька. — К.:Центр учбової літератури, 2011. — 584с .

http://westudents.com.ua/knigi/607-organzatsya-obslugovuvannya-u-zakladah-restorannogo-gospodarstva-pyatnitska-no.html

15. Рекламний менеджмент. Лук’янець Т.І. Навч. посібник. — 2-ге вид., доп. — К.: КНЕУ, 2003. — 440 сhttp://buklib.net/books/21907/

16. Ростовський В.С., Шамян С.М. Барна справа: Підручник. — К.: Центр учбової літ-ри,2011. — 395с. http://shron1.chtyvo.org.ua/Rostovskyi_Volodymyr/Barna_sprava.pdf

17. Сирохман І.В. Товарознавство пакувальних матеріалів і тари: Підручник/І.В.Сирохман, М.В.Завгородня. — К.: Центр учбової літ-ри, 2009. — 615с. rhw.in.ua«_ld/3/389_330.pdf

Український голокост: погляд із сьогодення
Попередній пост
Основні ресурси
Наступний пост