пр. Сенявина 26, Херсон  (0552) 33 80 35  015hvpku@i.ua

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ Презентація інтерактивних цифрових інструментів

26 листопада, у рамках проєкту Міжнародної організації праці «Є-ПТО України: безперервність навчання в умовах COVID-19» та Всеукраїнського тижня професійної освіти, відбулася презентація інтерактивних цифрових інструментів з професій: «Кравець», «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування», «Кухар» та «Майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобільних засобів».

Педагоги нашого освітнього закладу презентували мультимедійний контент з професії «Кухар» для опанування теоретичного матеріалу з дистанційного онлайн- курсу «Технологія приготування борщу українського», який допоможе здобувачам освіти за власною траєкторією вивчати етапи технологічного процесу, виконувати інтерактивні вправи, здобувати предметні та професійні компетентності. Онлайн-курс базується на самостійній діяльності здобувачів освіти, забезпечує візуалізацію, урізноманітнює сприйняття інформації та забезпечує позитивний результат.

Даний курс є актуальним не тільки під час дистанційного навчання, а й як додатковий ресурс під час офлайн навчання.

Відео-урок з фізики «Радіоактивність. Види радіоактивного випромінювання. Радіоактивність. Природна і штучна радіоактивність. Види радіоактивного випромінювання». Викладач Полякова Н.О.
Попередній пост
На захисті повітря!
Наступний пост