пр. Сенявина 26, Херсон  (0552) 33 80 35  015hvpku@i.ua
Denʹ kondytera

3 травня відзначаємо День кондитера!

Кондитерське мистецтво можна порівняти зі світом високої моди — тут є свої зірки і тренди, які змінюються від сезону до сезону. Є і незмінна класика: французькі кав’ярні вже кілька десятиліть пропонують відвідувачам круасани та бріоші. А італійські кафе ніколи не відмовляться від відомого на увесь світ тірамісу. Бібліотека училища пропонує добірку Instagram-акаунтів маестро з усього світу для натхнення. Долучаємося разом до тонкого мистецтва світу десертів!

1. Instagram-аккаунт японської домашньої кондитерської Ko_ko.sakurako з ідеальними за формою десертами. https://www.instagram.com/ko_ko.sakurako/?utm_source=ig_embed

2. Одеський кондитер Руслан Вичеров, який відкривав проекти в Києві, США, Гонконгу, створює шедевральні десерти найрізноманітніших форм. https://www.instagram.com/vycherov_ruslan_/?utm_source=ig_embed

3. Кондитер Ерін Макдауелл є автором декількох книг з кулінарного мистецтва, а також блогу з фото і рецептами неймовірних пирогів і інших солодощів. https://www.instagram.com/emcdowell/?utm_source=ig_embed

4. Один із кращих кондитерів України Людмила Казмерчук свого часу створювала десерти для Пасажу, Honey та інших закладів. https://www.instagram.com/kazmerchuk_lyudmila/?utm_source=ig_embed

5. Одна з найдавніших кондитерських Парижа Stohrer публікує фото кращих десертів і ділиться рецептами в сторіс. https://www.instagram.com/stohrer/?utm_source=ig_embed

6. Американська мережа кафе-морозива Chloe’s публікує різні фото веган морозива з фруктів. https://www.instagram.com/chloesfruit/?utm_source=ig_embed

7. Київська шоколатьє Інеса Біназон створює неймовірно незвичайні, вишукані колекції шоколадних цукерок. https://www.instagram.com/binazonchocolatier/?utm_source=ig_embed

8. Один із найкрасивіших Instagram-акаунтів кондитерських виробів AmourDuCake родом із Парижа — торти, тістечка, печиво. https://www.instagram.com/amourducake/?utm_source=ig_embed

Як захистити дитину від інтернет-загроз?
Попередній пост
Увага!!!
Наступний пост