пр. Сенявина 26, Херсон  (0552) 33 80 35  015hvpku@i.ua
Vid_ideyi_do_uspikhu

Від ідеї до успіху

З 8-19 грудня в училищі розпочалася підготовка за програмою базового кулінарного курсу для майстрів освітніх закладів професійно технічної освіти, у рамках проекту «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» Міжнародної організації праці за підтримки Уряду Данії.

Курс складається з теоретичних, практичних занять і викладає його шеф-кухар Михайло Сосновских один із засновників Південної Асоціації Шеф-кухарів, засновник і викладач Кулінарної Школи Михайла Сосновских, суддя безлічі кулінарних кубків в Україні, який увійшов у топ Шеф-кухарів у світі за версією World Gourmet Summit 23 і кращого кулінарного журналу в світі «Їжа і Вино» та супер фіналіст кулінарного шоу на телеканалі СТБ майстер Шеф.

Метою програми навчання є інноваційні кулінарні техніки, впровадження кращих європейських практик та вивчення європейських стандартів ресторанного сервісу, яке відповідає новим стандартам підготовки кухарів у Європі та світі.

Ми відкриті до переймання успішного практичного досвіду у сфері ресторанного бізнесу, тож вдячні Михайлу Сосновских, який в межах проєкту ділиться своїми знаннями та координатору проєкту Олексію Александрову.

Всеукраїнська акція “16 днів проти насильства”
Попередній пост
Визначна подія року у ДНЗ «ХВПКУ»!
Наступний пост