пр. Сенявина 26, Херсон  (0552) 33 80 35  015hvpku@i.ua
Kukhar za poklykom dushi

Кухар за покликом душі

15 лютого 2019 року згідно з планом НМЦ ПТО у Херсонській області був проведений відбірковий тур серед студентів з професії «Кухар» для участі в обласному конкурсі професійної майстерності.

В конкурсі приймали участь студенти груп ККТ-26, 27: Жук Андрій, Агєєнко Роман, Почернін Костянтин, Квач Сергій, Коваленко Олександр.

Захід розпочався з жеребкування, під час якого визначено порядок представлення учасників в конкурсі «Презентація».

Практична частина конкурсу складалась з двох турів: «Чорний ящик» і приготування основної страви.

В першому практичному турі кожному учаснику було видано набір продуктів, згідно з номером учасника, з яких необхідно приготувати салат, довести до смаку, прикрасити та задекорувати.

В другому практичному турі учасникам було запропоновано однаковий набір продуктів, з яких необхідно приготувати дві порції гарячої мʼясної страви «Котлета фарширована печінкою» з гарніром та соусом. Під час оцінювання конкурсу враховувалась організація робочого місця, раціональний підбір інструменту та інвентарю, дотримання правил охорони праці, санітарно-гігієнічних норм, технологічного процесу під час приготування страв, естетичне оформлення, декорування, подачі страв і приготуванні соусу.

За результатами змагання перше призове місце отримав студент групи ККТ-27 Почернин Костянтин, друге місце — Квач Сергій, ККТ-26, третє місце — Коваленко Олексій, група ККТ-26.

Переможцю бажаємо успіхів в обласному конкурсі, який відбудиться в березні на базі ДНЗ «ХВПКУ» серед студентів ПТНЗ області з професії «Кухар».

Декада професій «Продавець» та «Контролер-касир»
Попередній пост
Відкритий урок української мови «Складні випадки написання географічних назв»
Наступний пост