пр. Сенявина 26, Херсон  (0552) 33 80 35  015hvpku@i.ua
DNZ «KHVPKU» prodovzhuye znayomstvo z maybutnimy abituriyentamy

ДНЗ «ХВПКУ» продовжує знайомство з майбутніми абітурієнтами.

17 січня 2019 року у ДНЗ «Херсонське вище професійне комерційне училище» пройшов День відкритих дверей. Головною метою заходу було познайомити майбутніх абітурієнтів з навчальним закладом, організацією освітнього процесу, структурними підрозділами; з професіями, яким навчають в ДНЗ «ХВПКУ», розкрити їх сутність та особливості.

В заході прийняли участь 66 учнів, переважно учні 9-11 класів загальноосвітніх шкіл м. Херсона (школа № 6 −25 учнів, № 32 −41 учень ( 2 класи)

Гостей зустрічали викладачі методичної комісії суспільно-гуманітарних дисциплін, майстри виробничого навчання та студенти училища, одягнені в професійний одяг.

Учні відвідали:

• кухню-лабораторію, де познайомилися з обладнанням, особливостями організації виробничого процесу, спостерігали за фрагментом майстер-класу від студентів професії «кухар»;

• кабінет барної справи, в якому дізналися історію виникнення професії бармен та коктейлів, познайомилися з технологією приготування коктейлів;

• кабінет організації та технології торговельнх процесів та навчальної лабораторії з підготовки кваліфікованих робітників за професією «Контролер-касир». Гостей познайомили з особливостями професії, з касовими апаратами та роботою торговельного вузла;

• магазин-майстерню з підготовки кваліфікованих робітників з професії «Продавець непродовольчих товарів» та навчальну кімнату по підготовці продавців продовольчих товарів, контролерів-касирів. Гостям запропонували опанувати мистецтво оформлення подарунків з використанням дизайнерського паперу, відміряти необхідну кількість продовольчих товарів з використанням вагів, роздрукувати касовий чек, попрацювати з пакувальною машиною.

День відкритих дверей в ДНЗ «ХВПКУ» пройшов в динамічній насиченій формі. Учні шкіл багато фотографувалися в лабораторіях та кабінетах, вели онлайн трансляцію окремих фрагментів заходу в соціальних мережах facebook та instagram. Подібні заходи формують почуття поваги до робочих професій, відповідальності за майбутній економічний розвиток України, почуття громадянської та національної гідност, патріотизму.

Зупинимо булінг разом
Попередній пост
ЕКСПЕРТНІ ВИСНОВКИ акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції»
Наступний пост