пр. Сенявина 26, Херсон  (0552) 33 80 35  015hvpku@i.ua
mizhpredmetnyy urok z temy «Pryhotuvannya strav iz ryby smazhenoyi osnovnym sposobom»

Міжпредметний урок з теми «Приготування страв із риби смаженої основним способом»

28 березня 2018 року викладачами технологічного відділення Альошиним В.В., Дібровою С.І., Тимошенко Л.Г. в групі ККТ-26 був проведений міжпредметний урок з теми «Приготування страв із риби смаженої основним способом». Для перевірки знань учнів викладачі використовували фронтальне опитування та індивідуальне тестування.

Під час вивчення нової теми в логічній послідовності був викладений матеріал з організації роботи гарячого цеху (демонстрація відеороліка роботи гарячого цеху, підбір інвентарю та обладнання), презентації сучасного теплового устаткування для приготування страв у параконвектоматі, розкрита технологія приготування смаженої риби, особливості оформлення та подачі страв із застосуванням сучасного посуду та приборів для подачі.

Для викладення нового матеріалу викладачі використовували слайдову презентацію, відеоролики, ілюстрований матеріал готових страв та натуральні зразки сучасного посуду, інвентарю і приборів.

Для закріплення нового матеріалу були застосовані прийоми «Викресли зайве», розкрий ЛОС-карту, рішення виробничих ситуацій. Урок пройшов інтерактивно, динамічно, інтегровано.

Майстер-клас з приготування страви «Цепеліни з сирої та вареної картоплі»
Попередній пост
Конкурс фахової майстерності серед учнів І курсу за професією «Кухар» 3 розряду
Наступний пост