пр. Сенявина 26, Херсон  (0552) 33 80 35  015hvpku@i.ua
mayster-klas «Oryhinalʹni sposoby podachi strav z makaronnykh vyrobiv»

Майстер-клас «Оригінальні способи подачі страв з макаронних виробів»

26 березня 2018 року в рамках проведення тижня технологічного відділення був проведений майстер-клас «Оригінальні способи подачі страв з макаронних виробів» викладачем Альошиним В.В.

На заході були присутні викладачі та майстри технологічного відділення. В роботі майстер-класу були задіяні учні групи ККТ-32.

Викладач демонстрував оригінальні способи приготування, оформлення і подачі макаронних виробів. Учні для приготування страв обрали макаронні вироби різних видів, форм та виробників. Для оцінки якості приготування страв було обране журі та експерти зі складу учнів групи ККТ-32. Серед запропонованих зразків були спагеті українських та італійських виробників. За результатами голосування переможцем стали макаронні вироби торгової марки «La Pasta».

Конкурс фахової майстерності серед учнів І курсу за професією «Кухар» 3 розряду
Попередній пост
Насильству над дітьми — НІ!!!
Наступний пост