пр. Сенявина 26, Херсон  (0552) 33 80 35  015hvpku@i.ua
Pershyy etap hrupovoyi rozrobky proektu «Vintazhna kukhnya Khersona»

Перший етап групової розробки проекту «Вінтажна кухня Херсона»

28.02.2018р. на базі ДНЗ «ХВПКУ» проходила групова розробка проекту «Вінтажна кухня Херсона», під керівництвом директора з розвитку асоціації шеф-кухарів півдня України Александрова Олексія.

Автором даного проекту є краєзнавець Марина Тарасова, а засновником Херсонська міська рада, суть його полягає у відтворенні страв, що подавалися в ресторанах міста наприкінці ХІХ початку ХХ ст. В першому етапі розробки приймали участь шеф-та бренд шеф-кухарі ресторанів нашого міста, а саме: «KABANOS» — Сергій Патак , «CORBET» — Оксана Семенова, «MIRAKOLI» — Павло Серветник, «BASTA PASTA» — Олександр Шостак. Основною метою заходу було не лише відтворити страви, а й адаптувати їх до умов сучасності.

Наші майстри виробничого навчання та учні технологічного відділення, також прийняли участь у дегустації та обговоренні смакових якостей приготованих страв і внесли свої побажання та пропозиції.

Інтегроване засідання гуртка «SMART SHOP»
Попередній пост
Відкритий урок зарубіжної літератури на тему «Образ рибалки Сантьяго. „Життєподібний“ сюжет і філософсько-символічний зміст повісті»
Наступний пост