пр. Сенявина 26, Херсон  (0552) 33 80 35  015hvpku@i.ua
Shlyakh do maysternosti

Шлях до майстерності

12 березня 2020 року ДНЗ «Херсонське вище професійне комерційне училище» гостинно відчинило свої двері майбутнім абітурієнтам. В ході профорієнтаційного заходу діти познайомились з навчальним закладом, організацією навчально-виховного процесу; з професіями, яким навчають в ДНЗ «ХВПКУ» та їх особливостями.

Детальніше…

File telyatyny pid sousom peper

Майстер-клас з приготування «Філе телятини під соусом пеппер»

12.03.2020 у ДНЗ «Херсонське вище професійне комерційне училище» відбувся майстер-клас: шеф-кухаря ресторану «Джон Говард» Надточого Сергія Миколайовича для учнів, майстрів виробничого навчання та викладачів з професії «Кухар».

Детальніше…

Mikrokhvylʹovi pechi, budova, pryntsyp roboty, pravyla ekspluatatsiyi

Мікрохвильові печі, будова, принцип роботи, правила експлуатації

12.03.2020 року в рамках проведення тижня методичної комісії технологічних дисциплін викладачем Тимошенко Л.Г. був проведений відкритий урок з предмету: «Устаткування підприємств харчування» в групі ККТ-34 за темою: «Мікрохвильові печі, будова, принцип роботи, правила експлуатації».

Детальніше…

Vstupnyy instruktazh «Tekhnolohiya pryhotuvannya pyrizhkiv pechenykh z liverom, kapustoyu, povydlom, yablukamy»

Вступний інструктаж за темою «Технологія приготування з дріжджового тіста безопарним способом пиріжків печених з лівером, капустою, повидлом, яблуками»

12 березня в рамках проведення декади технологічних дисциплін майстром виробничого навчання Хрокало О.М. в групі ККТ-37 був проведений вступний інструктаж з професії «Кондитер» за темою «Технологія приготування з лівером, капустою, повидлом, яблуками».

Детальніше…